top of page

My dutch Iinks...

Klik op het logo van BurgGolf. BurgGolf Gendersteyn Veldhoven betreft een 27 holes championship course waarbij de wisselende baan-lus combinaties zorgen voor veel variatie en uitdaging. Een afwisselende golfbaan aangelegd in bospercelen, langs waterpartijen en een heuvelachtig terrein met hoogteverschillen van meer dan 20 meter.

 

Klik op het logo van Redline Golf. Een spiksplinter nieuw Nederlands golfmerk Redline Golf is het eerste online golfmerk van Nederland. Dat klinkt leuk, en dat is het ook. Want al onze golfballen worden, indien gewenst, voorzien van naam of logo. Geleverd in unieke en oogstrelende verpakkingen. Een golfkado waarmee je zeker voor de dag kunt komen.

 

Klik op het logo van MeteorGolf. U stapt binnen in een waar golfparadijs. U vindt hier alle grote merken, aangevuld met zorgvuldig gekozen producten. Zij bieden de mogelijkheid om uw gebruikte clubs in te ruilen. Uiteraard kunnen de clubs gratis getest worden met onze Flightscope of op de puttingreen. Dit alles onder het genot van een vers kopje koffie!

gratis getest worden met onze Flightscope of op de puttingreen. Dit alles onder het genot van een vers kopje koffie!

Klik op het logo van Golfrevolutie. Golfrevolutie wil bewerkstelligen dat de golfpopulatie wat gevarieerder wordt qua samenstelling. De golfschool Golfrevolutie van Jerry Arens wil je daarbij helpen. Door 'Bouw je swing',

de 'Golf succes formule' en zijn Ebooks helpt hij jong en oud graag op weg.

 

bottom of page